Rezervari

Pentru oferte speciale, va rugam sa ne contactati.

TIP CAMERA

Single Room (1 persoana) 70 EUR
Double Room (2 persoane) 83 EUR
Junior Suite Single 92 EUR
Junior Suite Double 107 EUR
Senior Suite 159 EUR
Deluxe Suite 185 EUR

Tarifele includ mic dejun tip bufet si contin T.V.A.

*Plata: se poate efectua prin transfer bancar, cash la receptie sau cu carte de credit (se accepta American Express, MasterCard, Visa). Plata se face in RON, EUR sau in USD la cursul zilei practicat de hotel.
*Rezervarile negarantate vor fi mentinute , de principiu, de catre hotel pana la ora locala 18.00 in preziua sosirii. In perioadele aglomerate, hotelul isi rezerva dreptul de a anula fara preaviz aceste rezervari, daca nu sunt garantate de catre o companie, agentie de turism sau cu un card bancar valabil la data rezervarii. Daca o rezervare garantata se anuleaza dupa aceasta ora, se percepe o penalizare echivalenta cu contravaloarea primei nopti de cazare.

Puteti face rezervari la telefon 0040 232 256070, prin formularul de rezervare de pe aceasta pagina, prin e-mail la reservation@ramadaiasi.ro sau prin intermediul site-ului www.ramadaiasi.ro.
Pentru rezervari de grupuri pentru evenimente de business importante si pentru petreceri private, va rugam sa contactati departamentul de Sales & Marketing.
Persoana de contact alina.riznic@ramadaiasi.ro.