Petreceri Private

Nunta de vis . Spune DA la RAMADA in 2019

Experimentează momente unice. Bucura-te de cele mai frumoase trăiri. Savurează fiecare clipa. Spune DA la Ramada! Atentia permanenta la detalii, calitatea preparatelor si servirea ireproșabilă fac din Ramada locul preferat pentru o nunta de poveste. Povestea o scriem impreuna la Ramada.

Vezi detalii

Banchet de nota WOW

Felicitari! Sunteti absolventi de nota WOW deci trebuie sa sarbatoriti cu un banchet de zile mari. Click aici pentru o petrecere WOW!

 

Vezi detalii

ZODIA DISCOUNT

De ziua ta, si TU si invitatii tai primiti de la RAMADA un discount aniversar. Mare – de doua ori cat zodiacul. Invita-i la masa si la final platesti cu 24% mai putin! E chiar mai ieftin ca acasa !
 
 

Vezi detalii

 

 

VINE BARZA

Un nou membru in familie? Felicitari ! Sa facem o petrecere de neuitat asa cum merita cel mai iubit bebelus al familiei. Cand vine barza, RAMADA preia toate grijile si emotiile organizarii. Oferta de botez va sta la dispozitie cu un set de beneficii foarte potrivite pe cerintele unei tinere familii. Voi, parintii, nu trebuie decat sa fiti fericiti si sa va bucurati de cea mai reusita petrecere!

Vezi detalii