Ramada Iasi City Center

Ramada Iasi City Center reprezinta cel mai puternic brand hotelier prezent pe piata Moldovei si unul dintre cele mai extinse la nivel global.
Ramada Iasi City Center, hotel cochet si exclusivist, ofera varianta ideala pentru cei care au nevoie de cazare in municipiul IASI.

Hotelul este amplasat la kilometrul zero al orasului, chiar pe esplanada Complexului Comercial Palas, unul dintre cele mai noi si mai frumoase din intreaga Europa. Localizarea centrala, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala, permite un acces extrem de facil catre hotel si atingerea oricarui punct de interes din oras in cel mai scurt timp. Apropierea de principalele obiective turistice precum si linistea zonei, ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal.

Ramada Iasi City Center se adreseaza in egala masura atat turismului de afaceri cat si celui de placere. Fie ca va aflati intr-o delegatie, participati la o conferinta, sunteti in vacanta si treceti prin Iasi sau ati venit pentru un city-break, Ramada este locul de cazare ideal. Camerele sunt foarte placute si mereu ingrijite, facilitatile pentru conferinte sunt complete si dotarile moderne iar oferta restaurantelor din hotel imbina armonios traditia cu rafinamentul satisfacand orice gusturi si fiecare exigenta.

Alaturi de acestea si nicidecum in ultimul rand, o echipa profesionista si dedicata sta in permanenta la dispozitia fiecarui oaspete care trece pragul hotelului Ramada Iasi City Center.
Raportul calitate – pret este intotdeauna mult inclinat in favoarea calitatii iar promptitudinea si amabilitatea personalului completeaza in mod fericit experienta fiecarui turist care alege hotelul Ramada Iasi City Center.

Numar de camere
76 camere – Twin, Matrimoniale, Junior Suite, Senior Suite, DeLuxe Suite
Restaurante
Cosmopolitan – 4 stele, design elitist, capacitate de 180 locuri
Lobby Bar
Bistro Ramada – cafeneaua de unde “se da ora exacta”, design business lounge, capacitate de 80 locuri
Sali de conferinte
5 sali modern echipate, cu capacitate de la 15 pana la 120 locuri si suprafate de la 36 mp pana la 112 mp
Carti de credit acceptate
American Express, Master Card, Visa
Check In 14:00 Check Out 12:00
Parcare
Hotelul detine parcare proprie. Acest serviciu are un cost de 25 lei / autovehicul / zi pentru persoanele cazate in hotel si 10 lei /ora pentru cei care nu sunt cazati in hotel. Serviciul de parcare este asigurat in limita locurilor disponibile si nu poate fi rezervat.
Aeroport Iasi (IAS) – 7 KM
Date tehnice
Suprafata construita 6.240 m.p amprenta la sol 1.260 m.p. suprafata totala a terenului 2.500 m.p.