Restaurante Iasi

Restaurant Cosmopolitan

La Restaurantul COSMOPOLITAN, de curand redecorat, va asteapta cea mai rafinata bucatarie. Imbinarea fericita dintre gastronomia internationala si specificul romanesc, la care se adauga un serviciu de inalta clasa, vor transforma orice iesire la restaurant intr-o experienta de neuitat.

Restaurantul are o capacitate de 180 de persoane iar in perioada estivala, inca 70 de locuri la terasa de vara. Pentru actiuni organizate, indiferent ca sunt evenimente de firma sau petreceri de familie, puteti alege dintr-o oferta larga de meniuri, gandite sa satisface orice gusturi si exigente.

O echipa tanara si dedicata va sta permanent aproape pentru ca fiecare eveniment organizat aici sa fie unul memorabil

 

Bistro Ramada

Cu o capacitate de 80 de locuri, situata in lobby-ul hotelului, este locatia ideala ca sa incepi ziua la o cafea aromata. In continuarea zilei, te asteapta o selectie atractiva pentru un pranz de afaceri iar seara se incheie tot aici, savurand o bere rece sau un whisky strong alaturi de o cina pe plac.

Raftul cu dulcegarii apetisante, gama variata de bauturi si specialitatile de cafea insotite mereu de mignardize irezistibile, sunt doar cateva din atractiile care fascineaza clientii cafenelei. Avand un design in tendinte si un ambient intim care stimuleaza buna dispozitie, Bistro Ramada este deseori preferata pentru petreceri cu aroma speciala – de la majoratul plin de emotii si banchetul de absolvire, pana la revederile aniversare cu colegii de liceu sau de facultate.